Een vluggertje in de duinen

Aanbiedingen score+10
Aanbiedingen score+10

Vorig weekend was het heel warm en ik vond het dus wel een leuk idee om weer eens naar het strand te gaan. Maar met wie? Mijn beste vriendin was op vakantie dus ik was op mezelf aangewezen. Dan maar niet gaan? Nee dat was zonde, het was zo heerlijk weer en ik kon wel wat vitamine D gebruiken! Dus ging ik gewoon alleen.

Het begon op het strand al snel druk te worden en het duurde niet lang voordat ik geflankeerd werd door allerlei gezinnen en stellen. Behalve rechts naast me, want daar lag een jonge man die blijkbaar ook in zijn eentje was gekomen. Hij zag er goed uit in zijn boxershort. Ik kon mijn ogen moeilijk van hem afhouden.

Hij keek op van zijn boek en zag me naar hem staren. “Hoi” zei hij en ik antwoordde met een glimlach. “Hulp nodig?” vroeg hij meteen en knikte naar de zonnebrandcreme in mijn handen. “Ja graag” zei ik. Hij kneep wat op zijn handen en smeerde er mijn rug grondig mee in. Hij had stevige en een beetje ruwe handen maar bewoog die wel delicaat en bijna sensueel over mijn huid.

“Dat is wel goed zo” zei hij toen hij klaar was. “Dank je wel” zei ik en vroeg hem meteen hoe hij heette. “Thomas, en jij?”. “Hanneke” zei ik prompt en vroeg me direct af waarom ik daarover loog. Hanneke was de naam van mijn beste vriendin, de eeuwige wildebras die deze knul vanavond nog in haar bed zou hebben liggen. Ik deed dat soort dingen niet… “Nou Hanneke, leuk om met je kennis te maken.” zei Thomas. Tja, nu kon ik niet meer terugkrabbelen. Ik vond hem aantrekkelijk en hij zag mij overduidelijk ook wel zitten.

Tegen een uurtje of vier vond ik het wel leuk geweest. Ik pakte mijn spullen en zei Thomas gedag. “Ik ga ook” zei hij. “Ben je met de trein? Dan loop ik graag een stukje met je mee”. Sanne zou dat hebben afgepoeierd, maar Hanneke rook haar kans. “Ja leuk” zei ik en al snel liepen we richting de duinen. “Kom, dit is een leukere route door de duinen” zei Thomas en we sloegen een rustig duinpaadje in.

Al snel waren we uit het zicht. Het is nu of nooit dacht ik en ik bleef voor hem stilstaan. We begonnen te zoenen en dat voelde zalig. Ik was enorm opgewonden en ik kon aan de fikse bobbel in zijn boxer zien dat ook Thomas wel zin had in meer. Ik haalde mijn handdoek uit mijn tas, legde die op het zand en onthulde zijn lekkere grote pik. Ondertussen vroeg ik me af wat er in me was gevaren. Ik maakte me zelfs geen zorgen over betrapt worden!

Ik begon hem te pijpen. Kreunend liet Thomas zich dat welgevallen. Hij voelde ondertussen aan mijn dijen, billen en borsten en overal waar hij maar bij kon. “Hmmm wat lekker Hanneke, wat pijp je fijn” fluisterde hij in mijn oor. Ik duwde zijn lul zo diep in mijn keel als ik kon, maar ik wilde hemĀ  nog niet laten spuiten. Toen ik zijn lul harder voelde worden liet ik hem los en deed mijn bikinitopje uit. Hij bevoelde mijn stevige borsten met bewondering in zijn ogen. “Wauw, wat zie je er lekker uit” zei hij.

Ik ging op de handdoek zitten en trok mijn string uit. Ik spreidde mijn dijen en gretig viel hij met zijn mond aan op mijn kutje. Zijn tong baande zich meteen een weg door mijn natte lipjes en deed me sidderen. “Oh ja lik me lekker diep dat vind ik zo geil” kreunde ik… Ik voelde hoe zijn tong diep in mijn kutje drong. Zo neukte hij me tot ik helemaal lag te beven van genot. “Niet stoppen” kreunde ik “Niet stoppen Thomas… oh ja… ja…. ooooh lek… ker…” en zo kwam ik heftig schokkend klaar.

Snel griste ik een condoom uit mijn tas en gaf die aan hem. Binnen een paar seconden had hij het rubbertje om zijn lul zitten. Hij kwam boven me hangen en duwde langzaam zijn keiharde knots in mijn nog kletsnatte kutje. Ik slaakte een diepe zucht, wat was hij lekker groot en dik… Hij bewoog zijn lul driftig in en uit mijn soppende spleetje. Met een grimas op zijn gezicht zag ik hem moeite doen om nog niet klaar te hoeven komen. “Kom maar klaar” zei ik “Kom maar lekker diep in me klaar..”

“Oh Hanekke wat ben je geil” gromde Thomas terwijl hij zijn lul nog dieper in mijn kutje duwde. “Ja ik ga klaarkomen nu… oh ja ik ga je lekker helemaal volspuiten Hanneke.” Ik voelde zijn lul nog stijver worden en hij ramde hem nu heel hard in mijn poes. “Noem me Sanne” kreunde ik naar hem, net toen hij klaarkwam. Ik zag zijn gezicht veranderen en ineens keek hij me met grote ogen aan. “S-s-sanne?” bracht hij uit, “zei je nou echt Sanne?” Je kon de verbijstering van zijn gezicht afscheppen. “Ja dat is mijn echte naam, stom maar ik..” ging ik verder maar hij onderbrak me. “Dus toch…” bracht hij uit. Ik voelde zijn lul meteen slapper worden.

Hij gleed van me af en ging naast me op de handdoek zitten. Hij staarde voor zich uit. “Ik dacht je te herkennen maar toen je zei dat je Hanneke heette… H-herken jij mij niet dan?” stamelde hij wanhopig. Eindelijk keek ik eens goed naar hem. Hij kwam me wel bekend voor maar toch… Toen kwam met een donderende klap ineens de herkenning. “Oh mijn God” zei ik, “DIE Thomas…”.

Ik dacht terug aan de tijd dat hij naast me woonde. De irritante pestkop van een buurjongen. Tommy, nu gewoon Thomas dus. Wat was ik blij geweest toen hij verhuisde naar de andere kant van het land. Ik had heel af en toe nog eens aan hem teruggedacht sindsdien, nooit met plezier. En nu… hadden wij samen… zonder het te weten… Hij had met zijn tong in mijn… En hij was net in me … Nee dit kon niet waar zijn!

Snel pakte ik mijn spullen en zonder zelfs de tijd te nemen mijn kleren weer aan te doen rende ik weg. Voor ik om de duin verdween keek ik nog even om. Thomas keek alleen maar voor zich uit. Ik zag hem op de handdoek zitten. Mijn handdoek… laat maar zitten dacht ik en rende verder naar de trein. Hoe zou ik dit ooit weer kunnen vergeten…

      Seksverhalen
      Logo