Amateurhoer Suzanne

Aanbiedingen score+3
Aanbiedingen score+3

Suzanne was studente en zoals elke studente had ze een chronisch gebrek aan geld. Te druk met haar studie voor een serieuze bijbaan verzon ze een ander plannetje. Ze wilde met mannen gaan afspreken voor geld. Daarom had ze op internet een advertentie gezet met een paar naaktfoto’s erbij en een oproepje om in haar eigen stad Utrecht af te spreken voor seks tegen vergoeding.
Suzanne was een lekker ding en dus had ze aan reacties direct geen gebrek. Na een paar berichten uitgewisseld te hebben koos ze voor een man die zich John noemde. Hij was een wat oudere man van 42 jaar die wel aardig op haar overkwam. Suzanne was goed van vertrouwen en had er geen moeite mee om meteen bij hem thuis langs te komen.

John woonde in een ruim en luxe ingericht appartement in Leidsche Rijn. Daar aangekomen kreeg Suzanne eerst een glas wijn van hem. Ze keek om zich heen, naar de duur uitziende beelden en schilderijen waar het appartement mee was opgesierd en verhoogde in gedachten alvast haar uurtarief.

Na wat koetjes en kalfjes kwam het moment om seks te gaan hebben. Natuurlijk had Suzanne al eens seks gehad, maar nog nooit tegen betaling en altijd alleen maar met jongens van haar eigen leeftijd. Gelukkig had John al wel veel ervaring hiermee, hij nam haar mee naar de slaapkamer en ging op het bed liggen. Hij vroeg Suzanne om voor hem te strippen, wat ze een beetje onwennig deed. Ze voelde zich verre van gracieus en verleidelijk, maar dat leek John weinig te interesseren. Hij keek naar haar jonge slanke lichaam en hij genoot van alles wat hij zag.

John merkte dat Suzanne nog wat verlegen was, dus stond hij op en liet haar zijn plaats op het bed innemen. Hij aaide haar benen en buik, genoot van de aanblik van haar naakte lichaam en kroelde door haar korte schaamhaartjes. Toen zoende hij haar platte buik en daalde af naar haar dijen. Ze spreidde haar benen voor hem zodat hij er beter bij kon en meteen begon hij haar kutje te verwennen. Korte likjes over haar lipjes en lange zoenen op de ingang van haar schede maakten dat Suzanne steeds meer begon te relaxen. Al vroeg ze zich wel af of het normaal gesproken wel zo ging bij een hoertje. Die moesten toch juist zelf alles doen om de klant te plezieren?

Maar ook john had plezier, want het was lang geleden dat hij zo’n lekker jong kutje had gelikt. Hgij genoot met volle teugen van het oraal verwennen van Suzanne haar gladde en zachte grotje. Ze werd steeds natter en haar vocht smaakte heerlijk. John hoorde aan het gekreun dat hij haar plekjes al goed wist te raken, want Suzanne lag nu met haar ogen dicht breeduit te genieten.

Eventjes hield John op met het beffen zodat hij zijn eigen kleren uit kon trekken. Suzanne keek toe en zag dat zijn lans al flink stijf was. John pakte toen hij helemaal naakt was een condoom van het nachtkastje en deed die soepeltjes om zijn lul. Hij ging weer op het bed zitten en likte wederom Suzanne haar kutje, tot ze weer helemaal genietend lag weg te soezen. Toen kwam hij omhoog en liet zijn stijve lul in haar natte gleufje glijden. Jemig wat was dit studentje nog heerlijk strak. Haar warme nauwe grotje sloot zich om zijn pik en zuchtend en steunend voelde Suzanne hoe ze steeds verder door hem werd opgevuld.

John begon haar rustig te neuken, want hij wilde de onervaren Suzanne even op adem laten komen. Maar toen ze haar ogen weer sloot en hij haar onder zijn handen voelde ontspannen voerde hij het tempo en de intensiteit van zijn slagen al snel op. Telkens liet hij zijn dikke eikel helemaal uit haar poesje komen om hem dan weer met een ferme stoot diep in het soppende spleetje te rammen. Suzanne had het inmiddels al niet meer, want ze was nog nooit zo lekker geneukt. Ze kreunde en kirde zonder zich nog maar enigszins in te houden. Ze had geen idee gehad als hoertje zulke lekkere seks te zullen hebben.

John trok zijn lul nu helemaal uit haar terug en liet haar op zijn hondjes op het bed plaatsnemen. Suzanne voelde zich nu helemaal in haar element. Doggystyle was haar favo standje en ze voelde zich nu eindelijk het onderdanige hoertje wat haar lichaam in dienst stelde van het genot van haar klant. Hijgend van plezier wachtte ze af tot John zichzelf zo gepositioneerd had dat hij zijn pik tussen haar billetjes door zo in haar kutje kon laten glijden. Hij hurkte achter haar en schoof haar weer ineens helemaal vol met zijn grote mannelijkheid.

Suzanne ging met haar hoofd op het bed liggen zodat haar kont omhoog stak. Ze beet in het kussen en begon luid te kreunen, zo lekker was het om zo diep te worden afgepaald door deze geoefende neukstaaf. Ze reikte tussen haar benen want ze kon een orgasme niet meer weerstaan. Soepel vingerde ze haar klit en kwam luid gillend klaar terwijl John haar onophoudelijk diep bleef neuken. Pas toen ze helemaal klaar en uitgeteld was zette John de eindsprint in. Het enige wat John hoorde was zijn ademhaling die steeds sneller ging, in gelijke pas met de diepe lange stoten in haar kut. Tot hij zichzelf diep in haar begroep en ze alleen aan de stuiptrekkingen van zijn pik kon voelen dat hij klaarkwam.

Vanaf die avond was Suzanne het vaste amateurhoertje van John. Eens per week spraken ze af voor een gezellig en altijd geil avondje en in ruil kreeg Suzanne 2500 euro netto in haar handje aan het eind van de maand. Drie jaar lang, tot het opeens was afgelopen. Suzanne was klaar met haar studie en John had meteen een nieuwe studente gevonden om financieel te steunen. Nooit spraken of zagen ze elkaar weer.

      Seksverhalen
      Logo